Dzień 1
Chleb i sól na powitanie
Zupa
Rosół z makaronem
II danie 2,5 porcji mięsa na osobę
kotlet schabowy
pieczeń wieprzowa
pieczarki faszerowane mięsem
de volaile
surówka z kapusty
surówka z selera
buraczki
ziemniaki z wody posypane świeżym koperkiem
Deser
Tort - zapewnia zamawiający
Kawa, herbata - bez limitu
Zimna płyta
wędliny swojskie
necówka
salceson
kabanosy
śledzie w sosie pomidorowym
pieczarki marynowane
papryka marynowana
ogórek konserwowy
sałatka grecka
sałatka makaronowa z warzywami
rożki w galarecie
tymbaliki drobiowe
pieczywo
Kolacja 1
Filet z kurczaka w ciemnej panierce z frytkami i zieleniną
Kolacja 2
Meksykański przysmak - palce lizać
Kolacja 3
Pikantny barszczyk
Dzień 2
Zupa
Żurek z jajkiem
II danie 2 porcje mięsa na osobę
kotlet schabowy
pieczeń wieprzowa
dramstiki
rolada drobiowa z warzywnym nadzieniem
sałatka z kapusty pekińskiej
surówka z marchewki
mizeria
ziemniaki puree
Deser
Kawa, herbata - bez limitu
Zimna płyta
wędliny swojskie
necówka
salceson
boczek zawijany z mięsem
kabanosy
śledzie na dwa sposoby
pieczarki marynowane
papryka konserwowa
ogórek konserwowy
sałatka Prestige
sałatka mexykańska
tymbaliki drobiowe
galaretka wieprzowa
pieczywo
Kolacja 1
Kurczak w pikantnym sosie z dodatkami
Kolacja 2
Bogracz z pieczywem
Dzień 1
Chleb i sól na powitanie
Zupa
Rosół z makaronem - podany na życzenie z kluseczkami
II danie 2,5 porcji mięsa na osobę
kotlet schabowy
filet z kurczaka w sosie sojowym
pieczeń wieprzowa
pieczarki faszerowane mięsem
rolada drobiowa nadziewana szpinakiem
surówka z kapusty
surówka z selera
mizeria
ziemniaki z wody posypane świeżym koperkiem
frytki
kompot wieloowocowy
Deser
Tort - zapewnia zamawiający
Kawa, herbata - bez limitu
Patery owoców
Zimna płyta
wędliny swojskie
necówka
salceson
kabanosy
śledzie na dwa sposoby
pieczarki marynowane
papryka marynowana
ogórek konserwowy
sałatka grecka
sałatka makaronowa z tuńczykiem
rożki w galarecie
tymbaliki drobiowe
pieczywo
Kolacja 1
Rolada podana z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
Kolacja 2
Meksykański przysmak - palce lizać
Kolacja 3
Barszcz z krokietem
Napoje gazowane 0,33 - bez limitu
Sok owocowy - bez limitu
Dzień 2
Zupa
Żurek z jajkiem
II danie 2,5 porcji mięsa na osobę
kotlet schabowy
filet z kurczaka w migdałach
pieczeń wieprzowa
dramstiki
rolada drobiowa z warzywnym nadzieniem
sałatka z kapusty pekińskiej
surówka z marchewki i ogórka kiszonego
buraczki
ziemniaki puree
dufinki
kompot wieloowocowy
Deser
Lody z bitą śmietaną
Kawa, herbata - bez limitu
Patery owoców
Zimna płyta
wędliny swojskie
necówka
salceson
boczek zawijany z mięsem
kabanosy
śledzie na dwa sposoby
pieczarki marynowane
papryka konserwowa
ogórek konserwowy
sałatka Prestige
sałatka mexykańska
tymbaliki drobiowe
galaretka wieprzowa
pieczywo
Kolacja 1
Kurczak w pikantnym sosie z dodatkami
Kolacja 2
Bogracz z pieczywem
Napoje gazowane 0,33L - bez limitu
Sok owocowy - bez limitu
Dzień 1
Chleb i sól na powitanie
Zupa
Domowy rosół z makaronem - podany na życzenie z kluseczkami
II danie 3 porcje mięsa na osobę
tradycyjny kotlet schabowy
rolada śląska
fantazja szefa kuchni
filet z kurczaka w chrupiącej panierce
pieczarki faszerowane mięsem
dramstik przyrządzony specjalnie dla dzieci
surówka z marchewki z kawałkami mandarynki
modro kapusta
kolorowa sałatka z kapusty pekińskiej
ziemniaki puree z świeżo krojonym koperkiem
kluski śląskie
kompot owocowy
Deser
Ciasta z naturalnych składników
Kawa, herbata - bez limitu
Patery owoców
szaszłyki owocowe
Zimna płyta
wędliny swojskie ( szynka, schab, karczek wędzony tradycyjnie)
schab pieczony z morelą
karczek pieczony
necówka
salceson
kabanosy
roladki ze szpinakiem
śledzie w trzech odsłonach
pomidory z mozzarellą
pieczarki marynowane
papryka konserwowa
ogórek konserwowy
sałatka gyros
sałatka makaronowa z tuńczykiem
królewski przysmak w galarecie
tymbaliki drobiowe
galaretka wieprzowa
pieczywo
Kolacja 1
Faszerowane podudzie z kurczaka z frytkami i surówką
Kolacja 2
Stół obfitości:
Kita wędzona, golonka w ziołach, krupniok, żeberka po naszymu, kapusta kiszona, ziemniaki opiekane, musztarda, chrzan
Kolacja 3
Gulasz z pieczywem
Napoje gazowane 0,33L - bez limitu
Coca-cola 0,5 L - 1 szt
Sok owocowy - bez limitu
Dzień 2
Zupa
kwaśnica na wędzące z wkładką mięsną
II danie 2,5 porcji mięsa na osobę
kotlet schabowy w chrupiącej panierce
kotlet devolaile
soczysta pieczeń wieprzowa
udko z kaczki
surówka z białej kapusty
buraczki/ mizeria w talarki
bukiet warzyw z prażonymi migdałami
ziemniaki piure polane masłem
frytki w złocistym kolorze
kompot wieloowocowy
Deser
Ciasta z naturalnych składników
Kawa, herbata - bez limitu
Patery owoców
Zimna płyta
wędliny swojskie ( szynka, schab, karczek wędzony tradycyjnie)
schab pieczony z morelą
karczek pieczony
necówka
salceson
kabanosy
roladki co przybrały rumiany kolor
ryba w warzywach
pieczarki marynowane
papryka konserwowa
ogórek konserwowy
sałatka grecka
sałatka mexykańska
królewski przysmak w galarecie
tymbaliki drobiowe
galaretka wieprzowa
pieczywo
Kolacja 1
Schab po sztygarsku z kopytkami Prestige w towarzystwie zieleniny
Kolacja 2
Meksykańskie danie- Oleee
Kolacja 3
Bogracz z pieczywem
Napoje gazowane 0,33L - bez limitu
Sok owocowy - bez limitu