Chleb i sól na powitanie
Zupa
Domowy rosół z makaronem
II danie 2,5 porcji mięsa na osobę
kotlet schabowy
filet z kurczaka w chrupiącej panierce
pieczeń wieprzowa
pieczarki faszerowane mięsem
drób ze szpinakowym akcentem
buraczki
sałatka z białej kapusty
marchewka z jabłkiem
ziemniaki z wody posypane świeżym koperkiem
frytki
Deser
Patery owoców
Kawa, herbata - bez limitu
Zimne przekąski / zimna płyta
wędliny swojskie
necówka
kabanosy
śledzie w pomidorach
pieczarki marynowane
papryka marynowana
ogórek konserwowy
sałatka jarzynowa
sałatka makaronowa z tuńczykiem
rożki w galarecie
pieczywo
Kolacja 1
Cieszyńskie smaki – zachwyt dla podniebienia
Kolacja 2
Barszcz z chrupiącą niepodzianką
Kolacja 3
Bogracz z pieczywem marynowana
Chleb i sól na powitanie
Zupa
Rosół z makaronem podany z kluseczkami na życzenie
II danie 2,5 porcji mięsa na osobę
kotlet schabowy w chrupiącej panierce
kotlet de` volaile
fantazja szefa kuchni
soczysta pieczeń wieprzowa
dramstik przyrządzony specjalnie dla dzieci
buraczki
surówka z selera z rodzynkami
brokuły polane świeżo topionym masłem
ziemniaki z wody posypane świeżo krojonym koperkiem
frytki w złocistym kolorze
kompot owocowy
Deser
Ciasta z naturalnych składników
Kawa, herbata - bez limitu
Owoce ( winogrona, kiwi, banany, mandarynki)
Zimna płyta
wędliny swojskie ( szynka, schab, boczek wędzony tradycyjnie)
schab pieczony ze śliwką
necówka
salceson
kabanosy
koreczki serowe
sałatka śledziowa z pieczarkami
pieczarki marynowane
papryka marynowana
ogórek konserwowy
sałatka grecka
sałatka makaronowa z warzywami
królewski przysmak w galarecie
tymbaliki drobiowe
pieczywo
Kolacja 1
Rolada skąpana w sosie własnym podana z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
Kolacja 2
Stół obfitości:
Kita wędzona tradycyjnie, golonka w ziołach, kaszanka lub krupniok :)
kapusta kiszona, ziemniaki opiekane, musztarda, chrzan
Kolacja 3
Pikantny barszcz ku pokrzepieniu ciała
Napoje gazowane 0,33L - bez limitu
Sok owocowy - bez limitu
Chleb i sól na powitanie
Zupa
Domowy rosół z makaronem - podany na życzenie z kluseczkami
II danie 3 porcje mięsa na osobę
kotlet schabowy w chrupiącej panierce
kotlet de` volaile
schab z fantazją szefa kuchni
soczysta pieczeń wieprzowa
udko z kaczki
dramstik przyrządzony specjalnie dla dzieci
surówka z marchewki z kawałkami mandarynki
surówka z selera z rodzynkami
bukiet warzyw polany świeżo topionym masłem
ziemniaki z wody posypane świeżo krojonym koperkiem
dufinki równo kulane
kompot owocowy
Deser
Ciasta z naturalnych składników
Kawa, herbata - bez limitu
Szaszłyki owocowe
Zimna płyta
wędliny swojskie ( szynka, schab, boczek wędzony tradycyjnie)
schab pieczony z morelą
karczek pieczony
necówka
salceson
kabanosy
deska serów
śledzie w pomidorach lub w oleju z cebulką
pieczarki marynowane
ogórek konserwowy
pomidory z mozzarella polane aksamitnym sosem
sałatka Prestige
sałatka makaronowa z tuńczykiem
królewski przysmak w galarecie
tymbaliki drobiowe
pieczywo
Kolacja 1
Rolada skąpana w sosie własnym podana z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą
Kolacja 2
Stół obfitości:
Kita wędzona tradycyjnie, golonka w ziołach, mięsne żeberka , kapusta kiszona, ziemniaki opiekane, musztarda, chrzan
Kolacja 3
Łosoś w sosie cytrynowym w otoczeniu niespodzianki warzywnej
Kolacja 4
Barszcz z pasztecikiem jako kulinarny frykas
Napoje gazowane 0,33L – bez limitu
Coca-cola 0,5 L - 1 szt
Sok owocowy - bez limitu